BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

U Click Me, I Click U

Thursday, June 2, 2011

Dugaan..

Emm..tak tau mana nak mula, yang pastinya, maaf kerana lama tak update..tapi rumah kekawan masih lagi diintai..cuma malas nak update blog sendiri, nak cerita pun rasanya dah basi, cuma utk pengetahuan rakan2, noriz mengalami keguguran 9hb Mei yg lalu...sehari selepas kita mengambut hari IBU kan..,sedih sebab lama menanti untuk yang ketiga...tp tak mengapa mungkin bukan rezeki, kalau difikirkan yg menunggu anak sulung lg la sedih kan..sekarang Alhamdullillah..noriz dah kuat semangat sikit walaupun tempoh berpantang belum habis lagi, 4 hari di hospital dengan 'cuci'..banyak memberi pengalaman dan pengajaran, entah kenapa terlalu ramai yg mengalami 'bliding'..pada minggu tu,..Insyaallah lepas nie noriz akan cuba mengupdate blog nie  ^_^

2 ulasan:

Amy Syaquena said...

Jemput join Cutest Baby Smiling Contest

Mama Gee said...

owhh jaga diri ya noriz...
mmg sedih kalu dh lama mengharap..
tp takpe.dh kuat nnti usaha lg yaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...