BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

U Click Me, I Click U

Monday, November 29, 2010

Impian...

Semalam petang noriz ngan my daughter..keluar beli barang...tetiba..my daughter zaty menjerit "mama tu motor mama" noriz dalam hati berkata2 bila plak beli motor..rupa2nya dia ingat angan2 noriz nak motor..nie

ATAU
 Pictures From Google:

Hee..chome x???..chome..kan!!..anak2 noriz suka la klu mama dia dpt beli motor nie bukan apa leh bawak diorg gie pusing2 taman time petang..huhu..(tu yg klu nampak jer org bawak motor pink..dia ckap motor mama dia)
Angan my daughter plak nak beli nie..
ha...benda nie la..klu pergi mana2 msti nak tuntut beli nie..bukan x nak belikan..tp kat taman noriz tu..x ada pun kanak yg main benda nie..kang gaduh jer jadi nyer..sbb apa nak pinjam tp x kasi..sian plak kawan2 lain dok tgk dia main..sekarang dah ada basikal kira ok la kan..hehe
ok..nie adalah salah satu impian..x tau la leh dpt ker idak..sbb banyak lg benda penting yg perlu difikirkan huhu...tp noriz and my daughter SUKA PINK and PURPLE, warna lain suka gak tp warna nie yg terlebih...hehe

3 ulasan:

LyNn HaMzAh said...

memang arr comey...pink kaler lagi...

aina said...

wah wah noriz...mmg suwweet banget la..i loiikkee too..hehe

Noriz said...

sweet mmg suweet....entah bila leh dpt...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...